L'app ideada per un gironí permetrà xatejar amb Carles Puigdemont

La primera conversa serà el 2 d'agost

L'app per a smartphones, Zonetacts, ideada per quatre emprenedors (entre ells el gironí Francesc Grau), permetrà xatejar en temps real amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Zonetacts és una app per telèfons mòbils que ofereix una solució tecnològica de xats corporatius a marques i institucions perquè puguin crear i personalitzar els seus xats amb els seus públics d'interès. Proporciona un espai de comunicació mòbil, via xat, per treballar en xarxa i col·laborar, sense comprometre la informació personal entre els participants, ja que no es comparteix mai ni el seu número de telèfon ni el seu email.

El primer xat amb el president tindrà una durada de 30 minuts i serà el proper 2 d'agost entre les 13 i les 13.30 hores. El segon xat serà el 29 d'agost, entre les 16 i les 17 hores, en un combinat entre Zonetacts i Facebook Live (les preguntes s'hauran de fer a través de l'app i el president les anirà contestant en directe per Facebook Live). Qualsevol persona podrà fer la pregunta o preguntes que vulgui durant l'estona en què estarà activat el xat i el president en contestarà tantes com sigui possible.