Baten el rècord Guinness mundial de permanència de vol ininterromput al túnel del vent d'Empuriabrava

Steff Millet i Manu Sarrazin han volat durant 7 hores i quart

Windoor Empuriabrava ha realitzat avui el seu primer rècord Guinnessmundial en un Túnel de Vent espanyol i ha aconseguit batre la marca de permanència de vol ininterromput establint un nou rècord en 7 hores i quart. Els voladors Steff Millet i Manu Sarrazin han batut el rècord aconseguit l'any passat a Dubai que es va establir en 7 hores i 5 segons.

El vol, que s'ha realitzat en formacions de 4 voladors, té un rerefons benèfic. Per a aquest motiu, s'han sortejat 20 espais de vol perquè altres voladors experimentats acompanyin Millet i Sarrazin en la seva gesta. Una vintena de voladors han participat en aquest vol solidari, els beneficis del qual es destinaran a la fundació Famill'Espoir a benefici de famílies amb nens amb necessitats especials.

El repte s'ha realitzat sota els auspicis de la FAI (Federació Aeronàutica Internacional) i de l'Associació Guinness World Records. Tres jutges FAI i un representant de la Guinness World Records Association han certificat la nova marca aconseguida a Empuriabrava i han fet entrega dels pertinents certificats. Aida Rico, directora del Túnel de Vent d'Empuriabrava, declara que “estem molt contents d’haver aconseguit el Rècord Ginness Mundial de vol ininterromput d’un túnel de vent a Espanya amb una marca tan important de 7 hores i un quart de vol. A més, aquest repte tenia una finalitat benèfica i moltes famílies amb nens necessitats es beneficiaran d’aquesta gesta”.