Dos detinguts a l'Estartit per tenir 120 quilos d'haixix i més de 13.300 euros en un habitatge

Es dóna per desmantellat un important punt de venda i distribució de drogues a la comarca

Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'Estartit (Baix Empordà) dos homes, de 35 i 39 anys, per un delicte contra la salut pública. El cos ha fet una entrada i perquisició en un domicili d'aquest municipi arran de les sospites que s'hi estava traficant amb drogues. L'operatiu, que ha comptat amb agents d'investigació i efectius de l''Area Regional de Recursos Operatius de Girona (ARRO), ha acabat amb la detenció dels dos homes que en aquell moment es trobaven en l'habitatge i que eren els llogaters.
 
Durant l'escorcoll, els agents han localitzat paquets d'haixix amagats sota els llits d'una de les habitacions. En total hi havia 120 quilos d’haixix, 25 grams de cocaïna, una premsa casolana de cocaïna, una bàscula de precisió i paperines per embolcallar la droga. A més, amagats dins d’uns tubs, han trobat 13.320 euros en bitllets fraccionats. Els mossos donen per desmantellat un important punt de venda i distribució de drogues a la comarca.
 
Els detinguts, de 35 i 39 anys, són de nacionalitat marroquina i veïns de l'Estartit i se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública. Un d'ells tenia múltiples antecedents. Està previst que properament passin a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.