Obertes les inscripcions per participar a la 8a Mostra d’Emprenedors de Girona

Es repartiran 3.000 euros en premis

Els emprenedors de les comarques gironines ja poden presentar la seva candidatura a la vuitena Mostra d’Emprenedors de Girona, organitzada per l’Assessoria Codina i el seu servei d’estratègia digital,  ElGiroscopi. Aquesta iniciativa se celebrarà el proper mes d’octubre plenament consolidada com a plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació. L’organització de la Mostra repartirà un total de 3.000 euros en premis i es premiaran tots els projectes seleccionats. Totes les persones que hi estiguin interessades es poden inscriure a través del web.

En el decurs de les set edicions s’han exposat a la Mostra una trentena de projectes emprenedors. L’objectiu és donar a conèixer al teixit empresarial gironí alguns dels millors projectes emprenedors que es desenvolupen a les comarques gironines. La proposta s’adreça a tothom que tingui un projecte innovador i el vulgui donar a conèixer, amb l’únic requisit que el projecte que s’estigui impulsant sigui de nova creació (menys de tres anys) i tingui alguna vinculació amb el territori gironí. L’any passat el guanyador va ser MJN Neuroserveis.

Entre les candidatures rebudes, se seleccionaran les més atractives i innovadores perquè es presentin a la vuitena Mostra d'Emprenedors de Girona davant d'un públic format per més d'un centenar d'empresaris gironins.

A la mostra s’han donat a conèixer en edicions anteriors projectes molt interessants i que han tingut recorregut, com per exemple Llagurt, Wikiloc, iloftyou, Codiwise, , Glodos, MusicGates i Uniq Healthy Lifestyle.