Masia Serra organitza un sopar-concert amb Guillem Roma

Tindrà lloc el proper 1 de juliol

Masia Serra de Cantallops (Alt Empordà) ha organitzat pel pròxim 1 de juliol una vetllada entre vinyes consistent en el concert del cantautor Guillem Roma i un sopar gourmet. Es tracta d’una proposta exclusiva del celler altempordanès per aquest estiu, que segueix amb la línia d’organitzar activitats que es converteixen en experiències úniques al cor de l’Empordà.

La vetllada gastromusical començarà amb una copa de benvinguda del vi Kremant acompanyada d’un aperitiu, un complement perfecte per gaudir de la posta de sol empordanesa a peu de vinya. Aquesta serà l’avantsala d’una vetllada que continuarà amb un concert íntim de Guillem Roma. L’artista osonenc, reconegut per l’optimisme i vitalitat de les seves cançons, ens proposarà un viatge pels sons i ritmes de les cançons del seu últim treball: Connexions. Una feina que confirma Roma com un dels músics novells de referència al panorama musical català i a on realitza un salt qualitatiu en el seu univers creatiu, connectant de forma natural i fresca amb influències tan diverses com la música mexicana, els boleros o els sons mediterranis.

Les cançons de Guillem Roma -combinació de música i poesia- donaran pas a un sopar a la fresca, entre vinyes. Un àpat de gourmet, preparat per Carpe Diem, i maridat amb vins de Masia Serra.