Dos detinguts a Lloret de Mar per sostreure 7,5 tones de coure amb un camió robat

El material està valorat en 148.000 euros

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 de maig dos membres d'un grup organitzat per sostreure 7.500 quilos de fil de coure de l'interior d'una empresa del polígon industrial del Pont del Príncep de Vilamalla (Alt Empordà). Per carregar-lo, van utilitzar un camió robat en una empresa de construcció de Sant Pere Pescador.
 
Els presumptes lladres van carregar el coure, repartit en quinze sacs de 500 quilos i valorat en 148.000 euros, amb un carretó elevador després d'accedir per una porta lateral amb el camió causant alguns danys materials. Els detinguts són dos homes de 21 i 38 anys, de nacionalitat italiana i croata, amb domicili desconegut, i estan acusats dels presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'empresa, d'un delicte de danys i un delicte de furt d'ús de vehicle. La investigació continua oberta a l'espera de poder detenir els altres membres del grup.
 
El dia 22 de febrer els mossos van recuperar el camió sostret prop del municipi de Santa Perpètua de la Mogoda i el van lliurar posteriorment al seu titular.