Cassà de la Selva estrena una àrea d’autocaravanes amb wi-fi gratuït

Està situada al costat de les Vies Verdes i de la piscina municipal

Aquesta setmana s’ha obert l’àrea d’autocaravanes de Cassà de la Selva (Gironès), ubicada a un punt privilegiat entre les Vies Verdes i la piscina municipal. Els usuaris de l’àrea podran estacionar-hi gratuïtament amb un màxim de 48 hores.
 
L’espai disposa de subministrament gratuït d’aigua, recollida d’aigües residuals, 30 minuts gratuïts de connexió wi-fi, un panell sobre les normes de convivència i un altre sobre els elements de major interès del municipi.
 
La piscina coberta, servei d’informació per als visitants
 
L’objectiu de l’àrea d’autocaravanes és seguir amb la línia iniciada per l’actual equip de govern de promoció del municipi. Per això, amb la posada en marxa de l’àrea d’autocaravanes Cassà, també s’ha traslladat la ubicació de l’oficina de turisme a la piscina coberta municipal, a la qual es podrà atendre el públic en un horari molt més ampli (de 7 a 22 h) que a l’antiga oficina ubicada al parc de l’Estació.
 
El diumenge 18 de juny, acte d’inauguració
 
El diumenge 18 de juny, coincidint amb la Fira del Tap, s’ha programat un acte inaugural de l’àrea d’autocaravanes obert a tots els autocaravanistes que vulguin venir a passar el cap de setmana a aquest nou espai. A 2/4 de 10 del matí s’oferirà un esmorzar a tots els assistents, a 2/4 d’11 començarà la ruta del suro guiada a la vila de Cassà de la Selva i a les 12 del migdia es preveu arribar a la plaça de la Coma, on s’estarà desenvolupant la Fira del Tap.