Norauto obrirà un establiment a Salt

Donarà feina a una quinzena de persones

La multinacional francesa Norauto està preparant l'obertura d'un nou establiment a Salt (Gironès), situat a prop del centre comercial Espai Gironès. Actualment l'empresa té 82 emplaçaments arreu del territori espanyol i el més proper a la capital gironina és a Blanes. Amb l'obertura del nou centre a Salt es vol donar així cobertura a la part nord i central del territori gironí.

La inauguració del nou establiment està programada pel proper 15 de maig i aquest donarà feina a prop d'una quinzena de persones, que es repartiran entre la botiga i el taller. Amb tot, quatre de les persones que treballaran en el manteniment de vehicles provenen de l'Escola Tècnica de Girona, segons han apuntat fonts de l'empresa a aquest diari.

Norauto és una companyia que es dedica principalment a la venda de productes relacionats amb l'automòbil i el seu manteniment, des de pneumàtics a olis, passant per productes de transport i manteniment. Està present en diversos països com ara França, Itàlia, Bèlgica, Portugal, Polònia, Romania i Argentina.