Detenen un noi de 19 anys per conduir temeràriament i envestir els Mossos a l'N-II a Figueres

El detingut portava 7.100 euros amagats a l'interior d'una sabata

Nova persecució policial per l'N-II a l'Alt Empordà. Una patrulla de paisà ha localitzat aquesta matinada un vehicle que circulava a gran velocitat a l'alçada de Capmany. Els agents l'han seguit i han comprovat que feia diversos avançaments en línia contínua. Quan han arribat a Figueres han aconseguir aturar-lo.

El conductor no ha fet cas de les indicacions i ha reprès la marxa, saltant-se els semàfors i canviant el sentit per reincorporar-se a l'N-II. En aquest punt, una altra patrulla li ha bloquejat el pas. L'escàpol s'ha aturat en veure's acorralat però tot seguit ha accelerat bruscament i ha envestit per darrere el cotxe dels Mossos. De l'interior, n'han sortit dos homes corrent.

Els agents els han seguit però només han pogut localitzar-ne un, el jove de 19 anys de nacionalitat francesa i veí de Toulose (França). Durant l'escorcoll, li han intervingut 7.100 euros que duia amagats dins d'una sabata.

La investigació continua oberta per intentar localitzar el segon implicat.

El detingut passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.