Ramon Mirabet regala un ''mini-concert'' a deu clients de l'Espai Gironès

300 persones van sol·licitar ser-hi presents

L’Espai Gironès ha estat l’escenari d’una trobada del cantant Ramon Mirabet, amb 10 fans del grup, que han estat seleccionats per mitjà d’un concurs per mitjà de les xarxes socials del centre comercial. En aquest concurs hi han participat unes 300 persones. Aquesta iniciativa, que s’ha dut a terme en el marc del festival Strenes, és el segon any que es porta a terme. L’any passat es va fer amb Sopa de Cabra i aquest any amb el músic Ramon Mirabet, una de les veus masculines més admirades del moment. Una proximitat com aquesta permet rebre directament les respostes dels fans i saber quines cançons i concerts han ocupat un espai en la seva vida.

Espai Gironès col·labora amb Strenes des de la primera edició i l’any passat es va optar per impulsar aquesta iniciativa innovadora, que té un gran ressò.
Els deu participants van poder compartir divendres a la tarda més d’una hora de conversa i de cançons amb Ramon Mirabet.  El Meet & Greet un cop més ha estat un èxit, segons destaquen els responsables del centre.

El centre comercial porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la confiança amb el centre comercial. La trobada amb Sopa de Cabra forma part d’aquesta filosofia.

Ramon Mirabet actua el dia 28 d’abril a l’Auditori de Girona dins el festival Strenes. Després de molts anys com a music de carrer, Mirabet ha aconseguit fer-se un lloc en el panorama musical català com una de les veus masculines més admirades del moment. Les xifres estan del seu costat: entrada en el top 10 de la llista dels discos més venuts a Espanya, més de 200.000 reproduccions mensuals a Spotify i més de 100.000 visites del seu nou vídeo a Youtube. És autor de la cançó de l’anunci d’aquest estiu d’Estrella Damm “Those Little Things” i de  la sintonia de la Marató de Tv3 d’aquest any , fent duet amb Paula Valls.  L’actuació de Girona servirà per presentar el seu darrer disc “Home is where the heart is”.