Vuit ferits en un xoc frontal entre dos vehicles a l'N-II a Vilademuls

Un dels ocupants ha resultat ferit crític

  • Dos operaris retirant restes dels vehicles sinistrats a l'accident de Vilademuls. ACN
    Dos operaris retirant restes dels vehicles sinistrats a l'accident de Vilademuls
    Fotos: ACN
  • Punt de l'accident a l'N-II a Vilademuls on han col·lidit frontalment dos vehicles. ACN
    Punt de l'accident a l'N-II a Vilademuls on han col·lidit frontalment dos vehicles
    Fotos: ACN

Vuit persones han quedat ferides aquest dijous al matí en un xoc frontal entre dos vehicles a l'N-II a Vilademuls (Pla de l'Estany), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El balanç d'afectats, segons el SEM, és d'un ferit crític, una dona greu i tres dones i dos menors ferits de poca gravetat, a més d'un il·lès.

El ferit crític, la dona greu i una de les dones ferides de poca gravetat han estat traslladades a l'Hospital Josep Trueta de Girona, mentre que la resta de ferits els han dut a l'Hospital de Figueres.

L'accident s'ha produït cap a les onze del matí al quilòmetre 732 on els dos vehicles han col·lidit frontalment i ha obligat a tallar durant dues hores, des de les onze del matí i fins al voltant de la una del migdia l'N-II, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit.

Durant l'afectació s'han fet desviaments per la GI-513 cap a Orriols-Banyoles. Els bombers han fet tasques d'excarceració per treure un dels ferits que ha quedat atrapat. Fins al lloc s'hi ha desplaçat set ambulàncies i l'helicòpter del SEM, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius dels Mossos d'Esquadra.