Així serà el futur pavelló de l'Olivar Gran de Figueres

L'ajuntament ha escollit el projecte titulat “En els meandres”

El govern de Figueres va convocar el passat mes de novembre un concurs d’idees per seleccionar el projecte de construcció del nou pavelló poliesportiu a l’Olivar Gran amb un total de 16 propostes presentades.

El tribunal del concurs format per arquitectes, tècnics municipals, representants polítics del Consistori, i representants del departament d’Esports de la Generalitat, han escollit el projecte titulat “En els meandres” de l’arquitecte Joan Forgars Coll, i l’enginyer industrial Eduard Bou Nadal com a projecte guanyador per a la construcció del nou pavelló poliesportiu de Figueres a l’Olivar Gran.

La proposta guanyadora aconsegueix posar en valor la funcionalitat dels espais i la sociabilitat tant interiors com exteriors.  
El valor estimat del projecte és de 375.876 euros i es donaran fins a tres premis a les idees presentades.

El segon premi del concurs ha estat pel projecte “Vent de Nord” de Josep Camps, Olga Felip, Emilio Tuñón arquitectes i Enriquez Molina, enginyer industrial, i el tercer premi ha estat pel projecte “3 en ú” d’Esteve Bonell, Josep Ma Gil, arquitectes, Manel Fernández, arquitecte i estructura Josep Ma Milián, enginyer.

El Govern municipal reunirà aquesta setmana vinent a tots els clubs esportius de la ciutat per mostrar-los els detalls del projecte del nou pavelló poliesportiu de l’Olivar Gran.

L’alcaldessa, Marta Felip, i el regidor d’Esports, Jordi Masquef, destaquen la importància d’aquest nou equipament: “El nou pavelló municipal de l’Olivar Gran, és l’equipament esportiu més important dels últims 25 anys a Figueres, des de l’Ajuntament s’ha treballat per satisfer les necessitats de tots els clubs esportius de la ciutat  i serà una realitat en dos anys”