Enprom Packaging inverteix més de dos milions d’euros en I+D

Exporta més del 50% de la producció, principalment a Europa, Estats Units i Amèrica Llatina

L'empresa Enprom Packaging de Sant Julià de Ramis (Gironès), dedicada a l’enginyeria per a l’etiquetatge, ha invertit en els dos últims anys més de 2 milions d’euros en I+D. Creada l'any 2012, Enprom ha apostat per invertir en el desenvolupament de noves solucions i productes i això li ha permès obrir-se al mercat internacional. El 2016 fa facturar 4 MEUR i la previsió és que enguany pugui arribar als 6,5 MEUR. L'any passat ja va exportar més del 50% de la seva producció a Europa, Estats Units i Amèrica Llatina. El pròxim mercat on volen entrar és el xinès.

Enprom Packaging, dedicada a desenvolupar tecnologia per a l'etiquetatge va tancar el 2016 exportant més del 50% de les vendes. Els seus productes es venen a països de la UE, com ara Alemanya, França i Hongria, però també a Amèrica Llatina, com ara Mèxic, i als Estats Units.

A finals d'abril, a més, té previst incorporar quatre enginyers que s'incorporaran a una plantilla formada per 25 persones. Per altra banda, ha aconseguit en els dos últims anys la certificació d'empresa innovadora que atorga el Ministeri d’Economia.La firma aposta per seguir obrint mercats a fora i per això ja ha participat a la Fira Interplastica 2017 de Moscou. El setembre vinent estarà present a la Fira LabelExpo 2017 a Brussel·les i el mes de desembre a la LABEL EXPO de Shanghai. La Xina és un mercat estratègic on esperen poder vendre properament.