Un equip de futbol femení llueix publicitat del macroprostíbul Paradise

La polèmica arriba en la "Setmana dels drets de la dona" a França

Un equip de futbol femení de la divisió d'honor regional francesa, el FC Pollestres de Perpinyà, s'ha vist objecte de polèmica quan aquest cap de setmana han saltat al camp amb una samarreta que portava inserida publicitat del Club Paradise de la Jonquera (Alt Empordà), el prostíbul més gran d'Europa.

Per a més inri, les jugadores la van lluir just quan el país francòfon celebra la "Setmana dels drets de la dona", fet que encara ho va empitjorar més. Per la seva banda, el president del club, Alain Clément, ha volgut sortir al pas de les crítiques i treure ferro a l'assumpte. La màxima autoritat de l'entitat ha assegurat que les samarretes del primer equipament coincidien amb el del rival i era necessari fer-ne servir unes altres. En aquest cas, les primeres que van trobar: "Fa tres anys ens van oferir lluir la publicitat del Paradise en les samarretes de reserva de l'equip masculí i vam dir que no, però les equipacions ja estaven fetes i es van quedar en un calaix. Ha estat una cosa puntual".

No només això, el president ha disparat contra els polítics explicant que s'han d'implicar més en el futbol de categories baixes: "no saben com funcionem els clubs amateurs. Ens haurien de donar més subvencions", ha reblat.

Els polítics però, s'han manifestat totalment escandalitzats amb l'incident. El vicepresident a càrrec dels esports del conselle departamental de Pirineus Orientals ha afirmat que "no pot acceptar que un equip faci anuncis a la seva samarreta d'un establiment que està a quilòmetres dels valors esportius. Al club, hi ha equips de joves i quan els adults van publicitat d'aquest tipus, no és un missatge saludable".