El Festival Còmic de Figueres celebra deu anys amb 16 propostes d'humor

El certamen es farà del 13 al 16 d'abril

El Festival Còmic de Figueres celebra deu anys i ho farà del 13 al 16 d'abril amb una programació amb 16 propostes, 11 de les quals seran totalment gratuïtes. Els espectacles es podran veure en onze espais de la ciutat com el Teatre Jardí o la plaça Catalunya , entre d'altres.

Una de les novetats de l'edició d'enguany és la creació del projecte 'Micoteatre' a la Fundació Clerch i Nicolau on els espectadors transitaran per grups a través de 5 escenes distribuïdes per tot l'edifici de la mà de diferents companyies de teatre de la zona.

A més, els organitzadors han programat múltiples activitats paral·leles com ara sessions de 'risoteràpia' o ioga del riure a l'antiga presó de la ciutat. La gala inaugural la conduirà Guillem Albà acompanyat de l'orquestra Marabunta i comptarà amb la participació Yolanda Ramos, Mali Vanili, Capa i Espasa, els Xuriguera i Faixedas i The Umbilical Brothers. Entre els artistes internacionals, el certamen comptarà amb la participació de la companyia del clown rus Dimitri Bogatirev i l'ucraïnesa Irina Ivanytska, que va formar part del Cirque du Soleil.