Grupo Espcializados Media SL, millor iniciativa emprenedora La Selva 2016

Pol Ribas Pibernat rebrà el guardó el proper dijous

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit l’empresa de Vilobí d’Onyar Espcializados Media,SL, de l’emprenedor Pol Ribas Pibernat, com a la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2016 d’entre les més de 300 a les quals s’ha donat assessorament des del Servei de Creació d’Empreses de l’entitat.

A l’hora de fer aquesta distinció s’han tingut en compte aspectes com l’esperit emprenedor en una persona molt jove, el seu caràcter tecnològic, el creixement que ha experimentat l’empresa en poc temps, la generació de llocs de treball, entre altres criteris.

A banda d’un diploma que l’acredita com a Iniciativa Emprenedora La Selva 2016, Grupo Espcializados Media, SL rebrà també un pla de mentoria pràmium durant tot l’any 2017, amb l’objectiu d’ajudar-la a consolidar-se i créixer durant el segon any de vida. Aquest pla de mentoria inclou l’assessorament individualitzat per part d’assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial: anàlisi de l’estat actual del negoci, assessorament financer, assessorament en organització interna, assessorament en l’estratègia de màrqueting, estratègies de futur i creixement.

Les sessions d’assessorament aniran a càrrec de SECOT (Sèniors Consultors Tècnics), amb qui el Consell Comarcal de la Selva col•labora en diferents projectes de suport a l’emprenedoria.

De treball de recerca al mercat real

Grupo Espcializados Media SL és un projecte impulsat per l’emprenedor Pol Ribas Pibernat i es tracta d’un mitjà de comunicació en línia sobre tecnologia digital.
Aquest jove vilobinenc té un esperit emprenedor des de ben jove, ja que amb només 16 anys ja va obrir el seu propi canal de Youtube on parlava de recomanacions sobre novetats tecnològiques que sortien al mercat i on va aconseguir un gran volum de seguidors.

A partir d’aquest moment, en Pol decideix apostar pel seu projecte i inicia el procés de tutorització i assessorament per tirar endavant la seva empresa, estudiant el model de negoci a través d’El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners.

Finalment, el mateix any 2016 es constitueix formalment l’empresa Grupo Espcializados Media SL, que actualment ja compta amb nombrosos treballadors i col•laboradors, i que ja està pensant en nous projectes relacionats amb el món digital i les tecnologies mòbils.