''Mare, de gran vull ser Youtuber''

L'Espai Armengol celebra demà una xerrada amb Isaac Viana i Víctor Matute

L'Espai Armengol de Vilajuïga (Alt Empordà) ha programat per a demà a les sis de la tarad una sessió a càrrec de dos youtubers gamers,; Isaac Viana i Víctor Matute. Aquests explicaran quines són les claus per convertir-se en youtuber, les comunitats, el contingut que es crea, els subscriptors, la gestió del creixement, els fracassos, els reptes i els ingressos, entre d'altres.

Isaac Viana, també conegut com Isako, ha generat contingut per a internet des de 1999. Ha realitzat anàlisis de videojocs per a portals com Gamersklan i és cofundador de la primera revista espanyola per a tablets sobre videojocs, zonaBLADE evo, però és més conegut per haver format part de la Marca Player FM, portar 18 anys codirigint Game Over, el programa de ràdio espanyol sobre videojocs més veterà que segueix en actiu o El Canal d'Isaac Viana, un espai on opina, informa i explica història del videojoc sempre des del "bon rollo". És autor del llibre "Youtube per a principiants", publicat per Dolmen Editorial, on s'expliquen els fonaments de la comunicació audiovisual enfocats a Youtube.  

Per la seva banda, Víctor Matute, durant gairebé 2 anys, conegut com Pazos64, ha donat la seva opinió sobre videojocs a més de 30 mil subscriptors. Sempre en to d'humor, però amb gran respecte cap a la indústria, ha analitzat més de 1000 títols i informat de forma irònica sobre les notícies del món dels videojocs en vlogs plens de riures nerviosos, balls absurds, anècdotes i monos, sobretot molts monos.