Lloret acull la Copa de la Reina d’hoquei sobre patins aquest cap de setmana

L’esdeveniment servirà també per donar visibilitat a la campanya #CorregimlaDesigualtat

Lloret de Mar acollirà aquest cap de setmana la 12a edició de la Copa de la Reina d’hoquei sobre patins. Ahir, a la sala d’actes de l’Ajuntament, va tenir lloc el sorteig d’aparellaments.

Els quarts de final tindran lloc divendres a la tarda amb els partits de: el CP Voltregà amb el Bigues i Riells, a les 16 h; el Generali HC Palau Plegamans amb l’HC Liceo a les 17.30 h; l’Hostelcur Gijón amb el CP Las Rozas a les 19 h, i el CP Manlleu amb el Covesa Sferic Terrassa a les 20.30 h.

Els partits de semifinals seran dissabte, 11 de març, a les 11 h i a les 13 h; i la final, diumenge, 12 de març, a les 18 h.

Els set partits de la Copa de la Reina es podran veure a través del lloc web de la RFEP, mentre que La Xarxa, com ja va fer en la Copa del Rei, hi serà present a les semifinals i a la gran final.

La Copa de la Reina coincideix amb la setmana que es celebra el Dia Internacional de les Dones, 8 de març, i l’Ajuntament de Lloret i la RFEP han volgut aprofitar aquest gran esdeveniment esportiu que es celebra aquests dies a la localitat per fer visible la campanya #CorregimlaDesigualtat de l’Institut de la Dona i donar-hi suport. Entre les accions que es duran a terme hi haurà la difusió a les xarxes socials de les etiquetes de la campanya durant aquests dies, una foto dels equips participants amb el pòster de la campanya i les etiquetes de la campanya o la lectura pública del manifest institucional del 8 de març a la final per part d’una de les jugadores, equip tècnic o directiu.