Persecució a Pont de Molins en la detenció de dos lladres que van robar un cotxe i circulaven sense carnet

Els detinguts van apagar els llums en veure el control i van fer mitja volta

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, ambdós de 39 anys, que van intentar escapar d'un control d'alcoholèmia a Pont de Molins (Alt Empordà) mentre circulaven en una furgoneta robada i sense permís de conduir.

Els fets es remunten al 3 de març pels volts d'un quart de deu del vespre. Els mossos estaven realitzant un control d'alcoholèmia a la carretera N-II, al terme de Pont de Molins quan, de sobte, van detectar una furgoneta que, en acostar-se al control, va frenar bruscament, va apagar els llums i va fer mitja volta.

Ràpidament, els agents van iniciar una persecució per intentar atrapar el fugitiu, que circulava a gran velocitat, fent avançaments perillosos i obligant a diversos conductors a fer maniobres per evitar xocar. Finalment, el van aconseguir aturar.

Quan van identificar els dos ocupants del vehicle van poder comprovar que el conductor no havia obtingut mai cap tipus de permís de conduir. A més, revisant la documentació van veure que el vehicle havia estat sostret el 27 de febrer a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat).

Per això, els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors del robatori i al conductor, a més, se l'acusa de conducció temerària i sense carnet.

Els detinguts van passar el 4 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que els va deixar en llibertat amb càrrecs.