El Girona deixa en evidència al Getafe

Contundent victòria dels gironins (5-1)

Exhibició del Girona davant el Getafe en un partit a Montilivi on els gironins han destrossat al visitant en una contundent victòria per 5 a 1. El somni de l'ascens a primera és cada cop més a prop pels homes de Machín que ahir van resoldre el partit en tant sols mitja hora.

Longo, amb un doblet, Kiko Olivas, Granell i Borja García van ser els autors dels gols del Girona, que va ser millor des del primer minut a l'últim. Portillo va fer el gol de l'honor per al Getafe, a falta de poc més de cinc minuts per al final. El conjunt de Pablo Machín deixa d'aquesta manera a dotze punts al conjunt madrileny, que perd moltes opcions d'ascendir de forma directa.

Control i gols

El matx es va iniciar amb l'equip visitant controlant la pilota, però fou Longo, al minut 3, que va voler sorprendre al porter Alberto García amb un xut des dels trente metres que va sortir fregant la dreta de la porteria. Primer avís del Girona que donaria un nou ensurt al minut 15 a través del mateix protagonista que no va encertar a donar una bona passada Sandaza, sol davant el porter.

No va trigar gaire més en arribar el gol i al minut 19 Kiko Olivas va rematar de cap una centrada d'Alex Granell.

El gol a favor no va arronsar al Girona, que es va llençar a l'atac i en només cinc minuts va aconseguir el segon gol de la mà de Borja García, amb una rematada des de tres quarts de camp que va entrar espectacularment per l'escaire.

El Getafe va quedar noquejat, sense capacitat de reacció davant el bon joc dels gironins. Al minut 33 va arribar la sentència dels gironins després que Granell transformés un penal que l'arbitre va assenyalar a Sergio Mora després d'agafar Olivas dins de l'àrea.

Els visitants van fer la primera acció de mèrit al minut 40 d ela primera part, rematant de cap al travesser.

A falta d'un minut per arribar al final del primer temps, Longo va perdonar el quart del Girona, després que el davanter no encertés en la seva definició amb la dreta i Alberto García va allunyar el perill.

A la represa el Getafe va intentar posar la por al cos al Girona amb un intent de vaselina que va sortir fora per poc que els de Machín van respondre amb una gran jugada individual de Longo que va aturar Alberto.

La diferència al marcador es va incrementar al minut 60 a través de Samuele Longo, rematant una centrada de Mojica.

El gol de l'honor pels visitants va arribar després amb una acció de Portillo, que va superar René amb un xut que va esmunyir-se per l'escaire. Tanmateix, Mójica va reapareixer al minut 85 per a fer el seu segon gol i el cinquè en el comput global.