Roses inverteix 136.000 euros en l'herba artificial del camp de futbol de la Vinyassa

37.500 euros provenen de la Diputació de Girona

Els equipaments esportius de Roses continuen la seva renovació i millora amb la substitució, ja finalitzada, de la gespa artificial del camp de futbol municipal de la Vinyassa. El consistori posa així a disposició dels equips, un camp de primera qualitat per als seus entrenaments, competicions i partits amistosos, estades federatives, etc.  Aquest mateix cap de setmana el el Club Futbol Base Roses farà ús del camp renovat per als seus entrenaments i partits.

La gespa artificial instal·lada l’any 2006, ha estat substituïda durant les passades setmanes a fi que el camp reuneixi les condicions òptimes per complir la qualitat del sistema i del joc i la seguretat dels jugadors, garantint les certificacions de la FIFA. La vida mitjana útil d’una gespa artificial per a la pràctica de futbol federat, és de 10 anys, motiu pel qual l’estat actual de la gespa anterior, sotmesa a un ús intensiu, s’havia començat a degradar.

Els treballs han consistit en l’enretirada prèvia del paviment de gespa artificial instal·lat anteriorment i la substitució de la totalitat de la superfície -un total de 6.300 m2-, per una nova gespa d’última generació, amb farcit de sorra i granulat de cautxú. Els marcatges s’han dut a terme mitjançant bandes de gespa artificial de color blanc i color groc, configurant un camp de futbol de 95x60 m, d’una banda, i dos més transversals de 60x38 m.

Un cop finalitzada aquesta instal·lació s’ha restituït tot el material esportiu i complementari anteriorment, com les 6 porteries, banderins, xarxes de protecció, canons de reg, etc. Els treballs han tingut un cost de 136.000 €, 37.500 dels quals han estat aportats per la Diputació de Girona dins el seu programa de renovació de camps de més de 10 anys.

Part de la gespa retirada del cap serà aprofitada els propers dies per condicionar els parterres adjacents al camp i dotar tot el conjunt d’una imatge més harmònica.