Detenen dos homes per agredir-ne un altre i robar-li dos telèfons mòbils i unes claus a Platja d'Aro

Els arrestats van passar a disposició judicial i ja han quedat en llibertat

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Platja d'Aro (Baix Empordà) han detingut dos homes de 22 i 38 anys, de nacionalitat magrebina i espanyola, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. L'incident es va produir el 24 de febrer pels volts de la una de la matinada.

Dues patrulles dels mossos i la Policia Local es van dirigir fins al lloc dels fets, a l'avinguda Madrid de Platja d’Aro . En arribar-hi, una va perseguir dos homes que fugien corrents i els va aconseguir interceptar a pocs metres.

Els agents van poder recuperar els objectes sostrets que estaven en poder dels sospitosos i els van detenir per la presumpta relació amb el robatori violent.

L'altra patrulla va atendre la víctima, que estava estirada al terra, sense sabates, visiblement atordida i desorientada. L'home va haver de ser atès per una dotació del SEM amb ferides de caràcter lleu. Segons va explicar, els dos homes l'havien colpejat i li van robat dos mòbils i les claus de casa.

Els detinguts, un dels qual té antecedents, van passar l'endemà dels fets a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que en va decretar la llibertat.