Cinc detinguts per agredir i robar el mòbil a un jove a l'exterior d'un bar a Palamós

Un d'ells ha ingressat a presó i la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes i una dona, d'entre 18 i 24 anys i nacionalitats espanyola i paraguaiana, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

L'agressió es va produir pels volts de dos quarts de quatre de la matinada del 16 de febrer a fora del local situat a l'avinguda 11 de Setembre de Palamós (Baix Empordà). Un grup de persones van començar a agredir, sense motiu aparent, un jove i li van acabar robant el telèfon mòbil que portava a la butxaca. La víctima va haver de ser atesa a l'Hospital de Palamós per diverses ferides.

Els Mossos van iniciar una investigació per intentar identificar els agressors. L'endemà mateix, van identificar un home de 21 anys com un dels presumptes autors del robatori. Les següents detencions es van produir en dies posteriors. El 21 de febrer van localitzar i detenir una noia de 18 anys i dos homes més de 23 i 21 a Palamós. Només un dia després es va produir la darrera detenció, la d'un home de 24 anys.

Els detinguts, tots amb antecedents policials excepte al noia, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal el 18 i 23 de febrer. El jutge va decretar l'ingrés a presó per un dels detinguts i llibertat amb càrrecs per la resta de presumptes agressors.