Rodi Motor Services inaugura un nou taller a Girona

Estarà situat al polígon Mas Xirgu

L'empresa especialitzada en el sector de la postvenda d'automòbil, Rodi Motor Services, obre un nou centre al Polígon Industrial Mas Xirgu de Girona (carretera de Santa Coloma, número 85), que ofereix serveis de mecànica integral per a turismes i motos. Amb aquesta obertura, Rodi suma el quart taller a la província catalana i el 132 a tota la península. Del 20 a 26 de febrer, l’empresa celebra la inauguració del nou centre amb una promoció d’obertura que inclou una revisió dels nivells, una revisió de pressió dels pneumàtics gratuïta i una tirada a la ruleta de la sort.

El nou centre de 1.500 metres quadrats compta amb dos elevadors de tipus pantògraf, cinc tisores, quatre elevadors de dos columnes i dos elevadors per a moto. A més a més, com a novetat, incorpora una zona de recepció dedicada exclusivament al client, amb un servei wifi gratuït i una àrea infantil. Amb aquests elements, l’empresa ha fet una ferma aposta per dotar el taller amb l’última tecnologia del sector i optimar l’atenció personalitzada al client.

El grup ha escollit el Polígon Industrial Mas Xirgu, una zona d’accés a Girona a només 5 minuts del centre de la ciutat, per ser un emplaçament estratègic amb una amplia àrea d’aparcament que permet als conductors beneficiar-se dels serveis de Rodi sense necessitat d’entrar al nucli urbà.