Els millors dissenyadors de reunions es van trobar a Lloret de Mar

30 professionals van participar del Meeting Practicum

Trenta professionals del disseny de reunions de reconegut prestigi internacional van participar del 9 a l’11 de febrer en una formació a Lloret de Mar organitzada per l’empresa Mind Meeting amb seu als Països Baixos. Entre els participants, vinguts d’una quinzena de països tan diversos com Àustria, Índia, Regne Unit, Equador o Eslovàquia destaquen membres de la direcció de ICCA (International Congress and Convention Association) o referents d’agències d’organització de reunions.

L’esdeveniment, anomenat Meeting Practicum, va tenir com a seu l’Evenia Olympic Resort, i va comptar amb un programa formatiu amb diferents exercicis, tallers i activitats que van tenir lloc al Palau de Congressos Olympic i en espais a l’aire lliure com els Jardins de Santa Clotilde o Cala Boadella.

Entre les activitats dutes a terme va destacar el sopar del divendres dia 10 de febrer en què els participants a la formació, sense saber-ho prèviament, es van dividir en grups i van celebrar el sopar en cases particulars acollits per diferents veïns de Lloret. Els amfitrions van respondre a una crida feta a través de Nova Ràdio Lloret en la qual es demanava participar en l’experiència i acollir un grup de congressistes internacionals amb l’objectiu que els professionals coneguessin de primera mà com es viu a la vila i tinguessin l’oportunitat d’interactuar amb els veïns de Lloret.  Així es van trobar nou amfitrions que, amb les seves famílies o amics, van participar en aquest intercanvi cultural i professional que va resultar molt exitós i emocionant per a ambdues parts.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Esdeveniments com aquest ens ajuden a posicionar Lloret de Mar com a destinació del segment MICE ja que els assistents a la formació eren referents internacionals de l’organització de reunions, congressos i esdeveniments, els quals han tingut l’oportunitat de visitar Lloret i conèixer la nostra ciutat. Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els amfitrions que han participat en el sopar ja que és l’activitat del programa que millor han valorat els participants i la que han considerat com a més autèntica.”

Enguany era el segon any que tenia lloc el Meeting Practicum. El 2016 l’esdeveniment es va celebrar a la ciutat neerlandesa d’Utrecht.