Pau Vallvé estrenarà nou disc a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles

Porta per títol "Abisme cavall hivern primavera i tornar"

"Abisme cavall hivern primavera i tornar", amb aquest títol el proper divendres 10 de febrer (21 h) a l’Auditori de l’Ateneu, Pau Vallvé presentarà oficialment el seu nou disc. Després d’haver fet una gira de 90 concerts amb el seu anterior treball ("Pels dies bons", 2014), que va presentar a l’Auditori de l’Ateneu amb totes les entrades exhaurides, incloent la gira europea sobre la qual va publicar una sèrie-documental de 14 capítols fa uns mesos, ara torna als escenaris amb un nou disc i una nova banda.

El disc gravat al propi estudi de Vallvé, a Barcelona, de setembre a novembre de 2016. I, excepte els vents, ha enregistrat ell mateix tots els instruments que hi apareixen (bateria, baix, guitarres, pianos i veus, entre d'altres). La mescla i masterització ha anat a càrrec de Víctor Garcia.

Les 22 cançons que formen part del doble disc, tal i com explica el mateix Pau Vallvé, estan escrites a partir de vivències pròpies que transforma en cançons. A mida que surten les grava al mòbil per no oblidar-les i allà es queden fins que es posa a fer un nou disc. En aquest cas, però, la vida li ha donat més voltes que de costum. Canvi de ciutat (de viure a Banyoles a Barcelona), canvis sentimentals, canvis polítics, canvis d’estats d’ànim, canvis en molts sentits. Això ha provocat que així com en l’anterior disc totes les cançons tenien com a eix comú de deixar-ho tot, marxar i viure la vida, aquest cop no era tan senzill resumir. No hi ha una temàtica o un missatge clar, sinó més aviat un itinerari, un viatge, des d’un punt a un altre, passant per molts estats diferents entremig, un itinerari circular.

Després de l’experiència amb l’anterior disc, Vallvé continua apostant per l’auto-gestió i l’auto-edició discogràfica, sobretot per tenir un major control del que fa, com ho fa i del per què. I aquest cop hi afegeix la auto-distribució. El disc no es pot trobar a les grans superfícies, només es ven als concert i a través de la web i a algunes botigues petites.

Com ja és habitual, per la gira que tindrà el seu inici a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, munta una banda diferent en cada gira, expressament pel disc. Aquest cop anirà ell amb guitarra elèctrica, acompanyat de Valen Nieto (teclats, guitarra i cors), Dario Vuela (baix i teclat) i de Víctor Garcia (bateria i sampler). Un concert més “canyero” i elèctric del que ens té habituats.

Després de la presentació oficial del disc a Banyoles, altres llocs destacats i confirmats de l’inici de la gira són; el 16 de març a Madrid i el 27 d’abril a la Sala Apolo 1 de Barcelona.
 
Les entrades es poden adquirir a través del web de Cultura de l'Ajuntament i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles.