Clou la primera Fira 17000Sports amb 5.200 participants

Durant dos dies es van celebrar tallers, activitats i conferències

Aquest passat cap de setmana el Palau Firal de Girona ha acollit la Fira 17000Sports, una fira que ha reunit més de 50 estands relacionats amb el món de l’esport a la Província de Girona, entre entitats esportives de la zona i empreses relacionades amb el món de l’esport.

Durant els dos dies la Fira ha vibrat amb les diferents activitats i masterclasses de Zumba, a càrrec del gimnàs Perfect Fit i Joan Abel Fayet, Kangoo, de la mà de Ruth Vela i l’aixecament de pes, on Freddy Martínez va batre el rècord espanyol carregant més de 390 kg.

Un dels punts forts van ser les ponències que es van dur a terme al llarg de tot el cap de setmana a la sala de conferències de la fira. Les ponències van ser un èxit d’assistència, destacant les de la Núria Picas, que ens va parlar sobre seva experiència professional a les curses de muntanya, en Xavier Verdaguer, fisioterapeuta i divulgador científic i en Pep Marí, director del Centre d'Alt Rendiment de Barcelona.

La fira tanca les seves portes amb una bona participació, 5200 persones, i amb ganes de seguir treballant per poder portar a la ciutat una segona edició amb més novetats per poder fomentar la participació i implicació de la ciutadania