'Estem molt contents d'haver repartit sort a Vilobí d'Onyar amb dos bitllets del segon premi'

L'únic estanc que hi ha al municipi ha venut dos dècims del 04536

L'estanc de Vilobí d'Onyar, situat a la cèntrica plaça Nova número 2, ha venut dos bitllets del segon premi, el 04536, premiat amb 125.000 euros cadascun.

La seva propietària, la Montse Daunis, estava exultant després de conèixer la notícia i atenia el telèfon i als clients que s'interessaven per la presència de mitjans a la botiga.

No és la primera vegada que aquest establiment reparteix sort per la rifa de Nadal. L'any passat també va vendre un bitllet del cinquè premi d'aquest mateix sorteig i l'octubre passat un segon premi de la Loteria Nacional. "No em puc queixar, estic molt i molt contenta d'haver repartit sort a Vilobí", admetia.

Aquest matí desconeixia qui eren els afortunats però de seguida li ha vingut al cap un home que li va demanar un bitllet que acabés amb 36 perquè era l'any que havia nascut. Aquest és el número més important del sorteig d'aquest dijous repartit a la demarcació, si bé només han estat cinc dècims. Els altres tres s'han venut a Platja d'Aro, Olot i Portbou.

Ampliació:

A l'estanc de Vilobí d'Onyar, conegut com Ca la Montse, aquest matí es treballava amb molta alegria. La sort ha fet que aquest establiment, situat al costat de l'Ajuntament, hagi venut dos bitllets del segon premi de la rifa de Nadal, el 04536. La venda s'ha fet per terminal i desconeixen qui són els afortunats. La propietària, la Montse Daunis, però pressenteix que un d'ells és un client que li va demanar que acabés amb 36 perquè era l'any que havia nascut. Pel que fa a l'altra, no té cap pista. "Per aquí passa molta gent de fora perquè tenim a prop l'aeroport", afegeix.

En els vint anys que aquest establiment ven loteria, no és el primer cop que reparteix un premi del sorteig de Nadal. Aquest establiment va vendre un bitllet d'un cinquè premi l'any passat i fa dos mesos, un segon premi de la Loteria Nacional. El premi més gros, però, va ser de més de 720.000 euros amb l'Euromillones el 2012. La Montse explica que quan ha sentit el telèfon en el moment que feien el sorteig ha pensat que potser tornaven a estar d'enhorabona. I llavors li han plogut les trucades dels mitjans que volien comprovar que havia estat així i que després han vingut a entrevistar-la. "Estem molt i molt contents d'haver repartit sort a Vilobí d'Onyar", ha repetit en diverses ocasions mentre rebia les felicitacions dels clients habituals.

Després de repartir 250.000 euros en un matí, a raó de 125.000 euros per bitllet, preveuen que la caixa ho noti en els pròxims mesos. "Suposo que vendrem més loteria ara, fins i tot pel sorteig de Reis", ha afegit Daunis.

Un segon molt repartit a Catalunya

El segon premi de la Rifa de Nadal, dotat amb 1.250.000 euros la sèrie, ha sortit poc després d'un quart de dotze del migdia. I ha estat molt repartit a Catalunya. Concretament, s'ha venut una sèrie a l'administració del carrer Balmes, número 278, de Barcelona i una altra a l'administració del carrer Barcelona, número 57, de Salou. A més a més, el premi ha esquitxat 18 municipis, a més de la capital catalana. A la demarcació de Girona, a banda dels dos bitllets de Vilobí d'Onyar, també s'ha venut un dècim a Castell-Platja d'Aro, Olot i Portbou. La resta de municipis catalans on també ha tocat han estat Calafell, Vic, Abrera, Castelldefels, Esplugues, Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Viladecans, Lleida, Deltebre, Falset i Vinyols i els Arcs.

Aquest número ha estat el més important de la Rifa de Nadal repartit a comarques gironines, que enguany s'ha hagut de conformar amb engrunes. Concretament, ha tocat un dècim del quart premi (59444) venut a Roses; dos dècims d'un cinquè premi (22259) venuts a Lloret i Llençà i un altre dècim del 19152 venut a Figueres. També ha caigut un altre cinquè premi (60272) amb dos dècims venuts a Blanes i a Castelló d'Empúries.