L'Espai Gironès dóna demà la benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa de llums

Tindrà lloc a les sis de la tarda

El centre comercial de Salt, Espai Gironès, donarà demà el tret de sortida a la campanya de Nadal amb el tradicional acte d’encesa de llums. Les instal·lacions  del Centre Comercial lluiran aquest any una nova decoració: més  càlida i elegant que il·luminarà tots els racons de l’Espai . L’acte  estarà obert a tothom qui vulgui i començarà a les sis de la tarda. Com en els darrers anys s’ha preparat per acompanyar l’encesa de llums una actuació que es preveu que serà espectacular i que  es vol  que sigui una sorpresa.

L’any passat l’encesa de llums es va acompanyar d’una flashmob a càrrec del grup Fama Girona basat en cançons tradicionals catalanes i en el que van  participar més d’un centenar d’alumnes de diferents  escoles i instituts de Girona.

Amb aquest tipus d’esdeveniments el Centre Comercial vol oferir als seus visitants la seva vessant més familiar i de compromís amb el territori així com transmetre valors positius.

Premis de 100 euros

Coincidint amb l’inici de la campanya de Nadal i en el marc del Black Friday Week  l’Espai Gironès regalarà  el 21, 22 i 23 de novembre sis premis de 100 euros a les dues primeres persones que cada dia entreguin al punt d’informació tiquets de compra amb un mínim de 75 euros. A més, durant tota la setmana que ve hi haurà promocions i rebaixes als establiments del Centre Comercial.