Tres detinguts per vendre marihuana i onze actes per prostituir-se a la via pública a Lloret de Mar

Són part dels resultats del dispositiu policial conjunt, ‘Marlés’

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de la Selva Marítima (Blanes), de la Brigada Mòbil, conjuntament amb agents de la Policia Local de Lloret de Mar i de la Policia espanyola han portat a terme el 14 de juliol un dispositiu de vigilància i control a la zona d’oci nocturn de Lloret de Mar (Selva) per actuar contra fets il·lícits penals. L’operació s’emmarca dins del dispositiu ‘Marlès’, que cada any es porta a terme en aquests espais i que enguany estava enfocat a identificar dones que es dediquen a la prostitució i a furtar turistes.

En total, mossos de paisà van detenir a tres persones que venien marihuana i, d’altra banda, també es van aixecar onze actes administratives per infraccions d’ordenances municipals, concretament per prostituir-se a la via pública. A part, es van realitzar 17 identificacions i deu persones van ser traslladades a les dependències de la policia espanyola per irregularitats diverses relacionades amb la llei d’estrangeria.

Des dels Mossos d’Esquadra assenyalen que la coordinació i col·laboració entre els diversos cossos policials continuarà per poder detectar i prevenir diferents conductes il·legals que es produeixin, ja sigui a la zona d’oci nocturn de Lloret de Mar com en d’altres carrers de la població.