Detingut l'amo d'un bar a Blanes per tràfic de drogues i un client buscat per la llei

Es van comissar 15 grams de cocaïna, 10 peces d'haixix i també marihuana

Agents dels Mossos d’Esquadra, van detenir el passat dia 8 de juny dos homes, de 41 i 34 anys, nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de València i Blanes (Selva), per una ordre d’extradició europea, la primera persona, i com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, la segona persona.
 
Cap a les cinc de la tarda del mateix dia 8 de juny, els agents dels mossos d’esquadra de Blanes (La Selva) juntament amb agents de la Policia Local Blanes, van establir un dispositiu de seguretat ciutadana en un bar de la població que havia estat objecte de queixes veïnals.
 
El resultat d’aquest dispositiu es va saldar amb dos homes detinguts, un el propietari del bar com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Els mossos també van detenir un client que, en identificar-lo van comprovar que tenia pendent una ordre d’extradició dictada per l’audiència nacional; sis persones identificades; 15 grams de cocaïna localitzada, 10 peces d’haixix i diverses dosis individuals de marihuana, tot preparat per a la venda individual i, finalment, la localització d’unes balances de precisió.
 
Per la seva banda la policia local de Blanes va denunciar administrativament el propietari per diverses irregularitats, per exemple: manca de documentació de l’activitat, irregularitats en l’assegurança, deficiències en les mesures de seguretat en el treball i deficiències higièniques greus, entre altres.
 
La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur a la població de Blanes.