'The Guardian' recomana Girona com una de les 10 millors ciutats d'Europa per a fer una escapada

En destaca El Celler de Can Roca, el Sunset Jazz Club i La Fàbrica

El diari britànic "The Guardian" ha publicat un article on recomana Girona com una de les deu millors ciutats europees per a fer una escapada.

El text, obra del periodista especialista en viatges, Will Coldwell, assegura que Girona ofereix al visitant una mostra de la cultura catalana sense haver de suportar la munió de turistes que habitualment passegen per Barcelona en temporada alta. No només això, també recomana combinar l'estada a la ciutat amb visites a la Costa Brava, malgrat comet l'error d'assegurar que es troba a una hora de distància en cotxe.

Coldwell cita al ciclista professional namibià, Dan Craven, el qual va recomanar el cafè La Fàbrica, situat al Barri Vell. La Catedral, l'arquitectura modernista i el Museu d'Història Jueva són alguns dels punts que el periodista destaca a més del ja conegut Celler de Can Roca i també la sala de concerts Sunset Jazz Club.

La resta de ciutats recomanades a l'article són La Valeta (Malta), Marsella (França), Dubrovnik (Croàcia), Sarajevo (Bòsnia i Herzegovina), Brno (República Txeca), Tallin (Estònia) i Graz (Àustria).