Espai Gironès organitza la setena edició del 3X3 amb l’Spar Citylift Girona i el CB Salt

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins el 22 de març

El Pavelló Municipal d’Esports de Salt acollirà el proper dimecres 23 de març la setena edició del Campionat de Bàsquet 3x3 organitzada per l’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A, en la que es pretén que sigui una jornada lúdica al voltant de l’esport i els seus valors. El torneig comptarà amb la ja habitual col·laboració de l’Spar Citylift Girona; de l’equip local, el Club Bàsquet Salt i, com a novetat, aquest any es farà també amb la col·laboració d’ADN Gironí.

Les inscripcions pel Campionat són gratuïtes i es poden fer fins al 22 de març a través del web de l’Espai Gironès ( www.espaigirones.com) o de l’Spart Citylift Girona ( www.unigirona.cat ). La competició es durà a terme de les 9h a les 14h i es dividirà en les següents categories: mini (per a nascuts el 2.004 i en els posteriors anys), infantil (2.002 i 2.003), Cadet (2.000 i .2001), júnior (1.998 i 1.999) i sènior (1.997 i anteriors). Cadascuna d’elles tindrà torneig masculí i femení.  L’edició de l’any passat va comptar amb uns 250 participants i va ser una jornada en la que van destacar els valors positius de l’esport, com ara la companyonia, l’esperit de superació i el joc net.  Aquest any s’espera repetir l’èxit de l’any passat. Tots els participants en aquest Campionat rebran un obsequi i tindran l’opció de fer-se el carnet PasSport d’ADN Gironí amb el que podran gaudir de descomptes i beneficiar-se de les diferents promocions de l’entitat.

A banda de l’Spar Citylift Girona i el seu treball amb el bàsquet de base, l’Espai Gironès també col·labora amb altres institucions que treballen per millorar el benestar dels gironins i cercar el seu progrés, com ara Càritas Diocesana de Girona o la Fundació Jaume Casademont i les seves beques per a joves. El Centre Comercial ho entén com una manera de retornar la confiança rebuda per part de la població gironina durant  els més de 10 anys transcorreguts des de la seva obertura, que l’ha convertit en líder del sector a la demarcació.