Detenen cinc persones per entrar a robar en dos habitatges de Colera

Els arrestats van fugir amb cotxe i van ser enxampats a la carretera N-260, a l'altura de Figueres

Els fets es remunten al 9 de febrer a les cinc de la tarda, a la urbanització de Sant Miquel de la població de Colera (Alt Empordà), on els mossos van ser informats de que tres persones havien entrat a una casa.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van saber que, abans que les patrulles arribessin al lloc, tres persones havien sortit de la casa i havien fugit cap al bosc. Mentre buscaven els lladres, els Mossos van veure que hi havia dues cases que tenien una finestra forçada i havien estat saquejades. En veure que no localitzaven els autors, els policies van decidir esperar-los amb una patrulla de paisà.

Cap a les vuit del vespre, els mossos van veure que tres persones sortien del bosc i pujaven a un vehicle estacionat, que estava ocupat per dues persones més, i fugien a gran velocitat.

Finalment, amb l’ajuda d’altres dotacions, els lladres van ser aturats al punt quilomètric 35,5 de la carretera N-260, al terme municipal de Figueres. Després d’identificar-los, els policies van detenir els cinc homes com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Els arrestats, que no tenen antecedents policials, han passat aquest dijous a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.