Un supermercat de Lloret reparteix part del segon premi de la Grossa de Cap d'Any

Han venut uns 20 bitllets

L'alegria s'ha desfermat aquest dijous al migdia al supermercat Caprabo de Lloret de Mar (Selva) quan han sabut que, des de les seves caixes, havien repartit part del segon premi de la Grossa de Cap d'Any.

En total, el local – situat des de fa uns 20 anys al número 100 de la carretera que uneix la vila amb Tossa de Mar- ha repartit uns 20 bitllets del segon premi, el 69631.

Tal i com han explicat des de l'establiment, gran part dels premiats són clients del supermercat i veïns de la vila com la Concepció Rovira que s'ha desplaçat fins al local per agrair a una de les dependentes "la bona sort" que li havia portat. "Sempre comprem i no ens toca mai res.

Els diners serviran per pagar la nostra guarderia quan siguem grans perquè és molt cara", ha explicat la premiada que no podia parar de somriure.

"Estàvem treballant i ens han trucat els mitjans de comunicació per avisar-nos i confirmar-ho. En aquell moment ens hem quedat tots ben desconcertats però, al cap d'uns segons, estàvem molt feliços", ha detallat un dels caps del supermercat Caprabo de Lloret de Mar , Eustasio Palomares, on aquest dijous tot eren somriures, salts i alegria. I no és per menys ja que des de les seves caixes s'ha repartit part del segon premi d'aquest sorteig il·lusionant. Fins ara fa dues setmanes – quan es van quedar sense butlletes de la Grossa de Cap d'Any- les dependentes van anar repartint bitllets de diversos números.

Tal i com ha detallat una de les treballadores de l'establiment – que ha estat la que més butlletes ha repartit- Maria Soledad Casarsa, la gran majoria dels premiats són veïns de la vila, clients fidels del supermercat que acostumen a visitar l'establiment a diari. "Crec que sóc la que he venut més números i, per sort, la sort ens acompanya", ha explicat tot rient. Per la seva banda, Palomares ha afegit que es sentien molt "contents i satisfets" d'haver pogut ajudar als clients del supermercat. "Més en aquestes dates nadalenques, és fenomenal", ha reiterat.

En total, l'establiment ha venut unes 20 butlletes del 69631, el número que s'ha emportat el segon premi de la Grossa de Cap d'Any. Cada un dels bitllets afortunats rebran un premi de 32.500 euros. Aquest no és el primer cop que el supermercat és l'encarregat de repartir alegria, fins ara des de la seva cafeteria s'havien venut butlletes que van aconseguir dos premis de la Once. "L'any passat no vam tenir sort i no va caure res de la Grossa de Cap d'Any però aquest 2015 hem estat afavorits", ha explicat la dependenta. "Estem molt contents i feliços, només podem desitjar que els clients continuïn venint, donem sort!", ha exclamat rient.

Tot i això, la sort només ha estat per als clients de l'establiment ja que cap dels treballadors que es trobava al supermercat aquest migdia havia comprat una butlleta del número premiat. "En teníem d'altres però d'aquest no, ja veurem si d'entre els treballadors del segon torn hi ha algú afortunat", ha assenyalat Palomares. Tot i això, la plantilla ja ha acordat anar a celebrar la bona notícia un cop finalitzin tots la seva jornada laboral.

"Ens servirà per pagar la guarderia d'avis"

El supermercat Caprabo des d'on s'han venut les butlletes premiades fa més de 16 anys que es troba al número 100 de la carretera que uneix Lloret de Mar amb Tossa de Mar. Fins aquest indret s'hi ha apropat la Concepció Rovira, una de les persones premiades, per agrair la bona sort que li havia portat la Sole, tal i com es coneix familiarment a la dependenta Maria Soledad Casarsa."Mai ens tocava res i mira que sempre comprem loteria. Aquesta és la primera vegada; ara fa una setmana vaig guanyar una quina. Pel que es veu, és un final d'any esplèndid", ha explicat emocionada després d'abraçar-se amb la Sole i els altres treballadors de l'establiment.

Segons ha comentat ella mateixa, els diners del premi els posaran al banc per poder pagar les quotes de la residència d'avis, en un futur. "32.500 euros per pagar la guardaria quan siguem avis, que val molts cèntims", ha assenyalat. Tant ella – que va néixer a l'Hospitalet de Llobregat però fa anys que viu a Lloret de Mar- com el seu marit han conegut la bona notícia mentre feien sobretaula després de dinar i miraven la televisió. "El meu home estava mirant la televisió i ha canviat de canal per veure el sorteig, jo li he dit que no feia falta mirar-ho perquè mai tocava res", ha comentat rient. Tot seguit, mentre estava a la cuina, el seu marit l'ha cridat amb un: "Vine, vine". "M'ha dit: aquest és el número que diuen? I jo he fet un gran crit i he trucat directament al meu fill i a la filla que viu a Irlanda", ha detallat.

Tot seguit, no s'ho ha pensat dos cops i s'ha dirigit cap al supermercat per donar les gràcies a la persona "que li ha portat la bona sort". El segon premi de la Grossa de Cap d'Any també ha caigut a Torredembarra (Tarragonès), Barcelona i Sant Miquel de Balenyà (Osona). Cada una de les butlletes premiades estan dotades amb 32.500 euros, 6.500 euros per cada euro jugat i també poden rebre alguna premi aquells que hagin encertat alguns dels números inicials o finals del número premiat.