Detinguts el propietari i un treballador d'un bar de Blanes per traficar amb drogues

Els Mossos van trobar dosis de droga dins un bitllet de cinc euros o en càpsules de plàstic

Els Mossos d'Esquadra han detingut el propietari i el treballador d'un bar de Blanes (Selva) per traficar amb drogues. La investigació va començar l'1 d'octubre, quan els agents van localitzar 100 quilos de marihuana en una finca particular del barri de Ca la Guidó. Arran de la troballa, els Mossos van detenir tres persones però dos més es van escapolir.

Les indagacions policials van servir per saber que els dos fugitius solien freqüentar un establiment de la població. Els agents van fer una inspecció al local per veure si els escàpols hi eren. Durant el registre van localitzar drogues al propietari i al treballador. Els agents van intervenir diferents dosis de cocaïna, marihuana i haixix.

Les dosis cocaïna, marihuana i haixix estaven en lloc insòlits com a dins un bitllet de cinc euros o a l'interior de càpsules de plàstic. A més, la policia va localitzar uns 80 euros en bitllets fraccionats i un inhibidor de freqüència que els mossos van comissar i van trametre a la Unitat de Mitjans Tècnics dels Cos de Mossos d'Esquadra.

Tot apunta que els detinguts utilitzaven el local per distribuir substàncies estupefaents. El dia 16 de desembre, la policia va detenir els dos homes com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública i mantenen la investigació oberta localitzar els dos homes que buscaven per la plantació de marihuana. Els detinguts, un d'ells amb antecedents, van passar el dia 17 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes i van quedar en llibertat provisional. Els detinguts són dos homes, de 33 i 43 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Blanes.