Enxampen un noi que venia droga a joves a Platja d'Aro

La Policia Local també va arrestar dos lladres de comerços

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro, al Baix Empordà, ha detingut tres persones en dos operacions diferents el cap de setmana del 18 i 19 de juliol. La primera detenció va ser durant la matinada del dissabte quan agents de servei no uniformats van veure com un veí de 24 anys de Sant Antoni de Calonge baixava del seu cotxe, es treia de la butxaca una bossa de plàstic amb diverses substàncies estupefaents i n'oferia a joves que hi havia a la zona.

La segona actuació es va fer un dia més tard, el diumenge 19 de juliol, quan els agents van enxampar dos persones de 33 i 42 anys, de nacionalitat romanesa, que havien sostret peces de roba i perfums valorats en més de 500 euros. Les detencions es van realitzar el passat cap de setmana del 18 i 19 de juliol en el marc d'un dispositiu de tasques de prevenció pública i coordinat amb el Servei Català de Trànsit. La primera detenció es va realitzar el dissabte 18 de juliol, pels volts de tres quarts de dues de la matinada.

Els agents, que no anaven uniformats, estaven fent tasques de prevenció a la zona de la Plaça de la Sardana de Platja d'Aro quan van veure com l'ocupant d'un vehicle de color blanc s'aturava a parlar amb una persona, baixava del cotxe i es treia de la butxaca una bossa de plàstic que contenia marihuana, set embolcalls que contenien substàncies estupefaents com cristall, cocaïna i pastilles de diversos colors. El detingut oferia la droga a joves que hi havia a la zona i a menys d'un metre dels agents.

Per això, els policies van identificar i detenir-lo per un delicte contra la salut pública. L'endemà, el diumenge 19 de juliol, els agents van detenir dos persones de nacionalitat romanesa de 33 i 42 anys amb antecedents policials que havien sostret peces de roba per valor de més de 500 euros i perfums de dos establiments del centre de la localitat.

D'altra banda, del 17 al 20 de maig, la Policia Local de Castell-Platja d'Aro va detenir sis persones - d'entre 18 i 48 anys- per delictes de robatori a l'interior de vehicle, furt i entrada a habitatge aliè.