Dos joves detinguts per entrar a robar en un estanc de les Planes d'Hostoles

La policia els va trobar l'endemà a Santa Coloma de Farners

Els Mossos van detenir, l'1 d'abril, un jove de 19 anys, de nacionalitat espanyola, veí de Santa Coloma de Farners, i un menor d'edat com a presumptes autors d'un robatori amb força a establiment. Concretament, se'ls acusa d'haver entrat a robar en un estanc de les Planes d'Hostoles (Garrotxa) el dia abans.

Segons explica la policia, cap a dos quarts de quatre de la matinada del 31 de març, veïns d'aquest municipi van sentir sorolls al carrer on hi ha l'establiment i van veure uns nois vestits de negre que fugien corrents del lloc.

Una patrulla va comprovar que s'havia forçat la reixa i s'havia trencat el vidre de la porta del local. A terra hi havia diferents objectes i tabac escampat. Hores més tard, cap a les vuit del matí, alguns veïns van veure a la parada d'autobús del mateix municipi uns joves amb motxilles que esperaven el transport públic. Segons el relat policial, en sentir-se observats van marxar corrents. Això va fer sospitar que poguessin ser els autors del robatori, per la qual cosa es va organitzar un dispositiu policial de recerca i investigació per trobar-los a partir de les descripcions facilitades pels testimonis.

L'1 d'abril els Mossos van localitzar i detenir els dos joves com a presumptes autors d'aquest robatori amb força a Santa Coloma de Farners. La investigació no està tancada i no es descarten més detencions.

El detingut major d'edat, a qui li consten antecedents, va passar el 2 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que en va decretar la llibertat amb càrrecs. Respecte al menor d'edat haurà de declarar davant la Fiscalia de Menors.