Localitzen 500 plantes de marihuana a l'interior d'un hotel en desús de Darnius

Els Mossos també van decomissar 1.175 plantes de 'maria' a l'interior d'una nau industrial a Vilarnadal

Els Mossos d'Esquadra van localitzar el passat 3 de març 500 plantes de marihuana i 16 quilos de cabdells a l'interior d'un hotel en desús de Darnius (Alt Empordà). Els agents van detenir el vigilant de la plantació, un holandès de 41 anys, que va ingressar a la presó.

En una operació paral·lela el mateix dia, els Mossos van descobrir 1.175 plantes de 'maria' a l'interior d'una nau industrial de Vilarnadal (Alt Empordà). La investigació es va iniciar arran de diverses queixes veïnals que van alertar de l'existència de la plantació, que disposava d'una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica. Es va detenir dues persones, el llogater de la nau i un home contractat per vigilar la plantació.

El llogater -de 46 anys, nacionalitat espanyola i veí de Masarac- tenia antecedents i va ingressar a la presó en data 5 de març per decisió judicial, mentre que el vigilant de la plantació, un home de 31 anys, de nacionalitat gambiana i veí d'Olot, va quedar amb llibertat amb càrrecs.


Marihuana en un pis de Llorà (Gironès)

Finalment, els mossos també van denunciar penalment un home de 31 anys i veí de Sant Martí de Llémena (Gironès), per tenir una plantació de marihuana a l'interior d'un pis situat a Llorà (Gironès). En aquest cas, els agents van localitzar en una habitació, 23 làmpades i 550 plantes tallades i en procés d'assecat, així com els corresponents estris pel seu òptim cultiu. També es van localitzar gairebé 10 quilos de cabdells pel seu consum imminent. Per tot això, se'l va imputar com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.