Detinguts un jove i un menor per atracar dues ancianes de més de 90 anys

El jutge els va deixar en llibertat

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) van detenir el dia 30 de gener a La Bisbal d’Empordà, un menor d’edat i un home de 20 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Palamós, com a presumptes autors de dos robatoris amb violència.
 
El primer robatori es va produir el passat 26 de gener, a quarts de dotze del matí, quan una dona de 91 anys d’edat va patir una estrebada al carrer Santa Bàrbara, de la localitat de Palamós (Baix Empordà).
 
Dos joves van empènyer la víctima contra la paret i li van estirar la bossa de mà en la qual duia documentació, quaranta euros, les claus del domicili i una butlleta de loteria.
 
Al dia següent, en el carrer Bateria de Palamós (Baix Empordà), una dona de 92 anys va patir un robatori de la bossa de mà que duia penjada a l’espatlla. En aquesta ocasió, la víctima es va recolzar en una paret per tal de no caure.
 
Els mossos van iniciar una investigació per tal d’aclarir els fets. Gràcies a la descripció facilitada pels testimonis i els diferents vestigis localitzats, els agents de la unitat d’investigació van identificar dos homes, com a presumptes autors dels fets.
 
El passat 30 de gener va concloure la investigació quan una dotació de seguretat ciutadana va localitzar i detenir al dos lladres en un carrer de La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà)
 
El detingut menor d’edat es va lliurar al seus tutors legals i serà posteriorment citat per la Fiscalia de Menors.
 
Pel que fa a l’altre detingut, amb antecedents, va passar el 2 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual va decretar la seva llibertat.