Girona acull avui el II Fòrum de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat a Catalunya

Hi participen uns 45 centres educatius de primària de les comarques gironines

Girona acollirà avui una trobada d’escoles verdes en el II Fòrum de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat a Catalunya, que enguany porta per lema “La comunitat educativa com a transformadora del territori”. Hi participaran uns 45 centres educatius de primària de les comarques gironines. Aquest fòrum està organitzat per l’Ajuntament de Girona conjuntament amb la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

La jornada està dividida en dues parts: una primera part de grups de treball i taules rodones sobre els projectes presentats, que tindrà lloc al matí a la Casa de Cultura, i una segona part que consistirà en una plantada d’arbres conjunta a les ribes del Ter (a la zona de Sant Ponç) que tindrà lloc a primera hora de la tarda. El primer tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega, serà l’encarregat de presidir la cloenda de la jornada juntament amb la cap de secció de Programes Divulgatius del Servei d’Educació Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat, Maria Puiggraciós Villaronga.

“S’ha plantejat el fòrum com una jornada d’intercanvi d’experiències d’educació per a la sostenibilitat. És molt interessant tenir a la ciutat prop de 200 alumnes i professors de centres de primària de les comarques gironines compartint propostes i idees i posant en comú els seus projectes”, ha explicat el regidor Jordi Fàbrega.