Neix la marca 'Costa Brava Cruise Ports' per potenciar els ports de Roses i Palamós

S'ha presentat avui a la fira Seatrade Med de Marsella i s'ha posat en marxa un portal web

El febrer passat, Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l'Ajuntament de Roses, l'Ajuntament de Palamós, la Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de Palamós van signar un acord de col·laboració amb vigència fins a finals de 2013 per promocionar conjuntament els ports de Roses i Palamós i el seu entorn en un sector que, segons els experts, encara té expectatives de creixement.

L'acord contemplava la creació d'una marca que unifiqués i identifiqués l'oferta de creuers dels dos ports gironins. Arran d'això també s'està treballant per captar noves navilieres, refermar línies de creuers, fidelitzar companyies i consolidar el posicionament de Roses i Palamós com a ports escala de creuers.

Després de l'acord signat, aquest dimecres s'ha fet un nou pas amb el llançament de la marca 'Costa Brava Cruise Ports' al sector creuerístic internacional.

En l'acte també s'ha presentat el portal 'www.costabravacruiseports.com' que s'ha concebut com una de les principals eines de difusió i presentació dels dos ports. El contingut del nou portal, actualment en anglès i properament en català i castellà, té un apartat portuari en què es presenten les característiques tècniques, els equipaments i els serveis que ofereixen ambdós ports a les navilieres i als passatgers.

L'acte de presentació de la marca 'Costa Brava Cruise Ports' ha comptat amb la presència del director general de Transports i Mobilitat i vicepresident de Ports de la Generalitat, Ricard Font, el conseller director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Xavier Ribera, l'alcalde de Roses, Carles Pàramo, i la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Palamós, Gràcia Artigas.

A la presentació institucional hi ha assistit companyies navilieres, operadors turístics, autoritats portuàries, membres de Medcruise i els representants més rellevants del sector de creuers.