ERC veu flagrant que el projecte del tren de Girona estigués fet el 2008 i no es comuniqués

Teresa Jordà, ha presentat preguntes al Congrés sobre quin era l’estat del projecte sense haver rebut cap resposta

La secció local de Girona d’ERC explica que s’ha reunit diverses vegades i ha fet costat als veïns de Sant Narcís, traslladant les seves preocupacions i preguntes al Congrés, de la mà de la diputada d’ERC, Teresa Jordà, que ha preguntat sobre l’estat en què es troba el projecte de tren convencional a Girona reiterades vegades, sense haver rebut cap resposta. Jordà diu que "aquest projecte, no hi fa res tancat en un calaix d’un despatx a Madrid, sinó que on ha de ser és a l’Ajuntament de Girona perquè es pugui estudiar".

ERC va presentar també una esmena als pressupostos generals pel tren convencional a Girona per valor de 500.000 euros.