Mor un caçador en rebre un tret accidental d'un company

Estaven fent una batuda de senglars a Fogars de la Selva

(Actualitzat 22:50h)

Un caçador ha mort a les onze del matí d'aquest dissabte en rebre un tret accidental d'un company seu mentre feien una batuda de senglar dins del terme municipal de Fogars de la Selva. La víctima és un veí de Barcelona de 46 anys.

Els fets han succeït a la zona del Molinot, un espai de difícil accés al Parc del Montnegre. La víctima anava amb un grup de caçadors quan un dels seus companys l'ha confós amb un animal i l'ha disparat.

La bala ha impactat a la cama del caçador i li hauria afectat l'artèria femoral.

Fins al lloc dels fets s'han traslladat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, Bombers i efectius del SEM, que no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos han assegurat que tot apuntaria que es tracta d'una mort accidental.

(Ampliació 18:10h)

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets han succeït pels volts de les onze del matí en una zona de difícil accés en un espai anomenat El Molinot. La víctima es trobava amb un grup de caçadors, companys seus, que han donat l'avís d'alerta. L'home, ha patit un tret accidental a la cama afectant-li l'artèria femoral. Segons sembla, un company seu l'hauria confós amb un animal.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra que han pres declaració a tots els testimonis, a l'autor material del tret i han procedit a l'aixecament del cadàver. També s'hi ha dirigit efectius dels Bombers i del SEM. Els Mossos han explicat que tot apuntaria a que es tracta d'una mort accidental.

Un altre caçador ferit al Pallars Sobirà

D'altra banda, un altre caçador també ha resultat ferit greu per un tret al Baix Pallars, al Pallars Sobirà, a la demarcació de Lleida a tres quarts de dos del migdia. Els Agents Rurals han estat els primers que han explicat el cas mitjançant el seu compte de Twitter. L'home ha patit una ferida neta i ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.