Detenen un jove de 21 anys per furtar dos mòbils a Girona i Terrassa

Un dels telèfons era d'alta gamma i valorat en més de 600 euros

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 de novembre un jove de 21 anys i veí de Girona per furtar dos mòbils a Girona i Terrassa en el transcurs d'una setmana.

A les nou del matí del mateix dia 16 els agents van ser alertats de la sostracció d'un telèfon mòbil en un pàrquing davant d'una discoteca de Girona ciutat. En arribar al lloc, els Mossos van localitzar la víctima del robatori, que va identificar l'autor a pocs metres estacionat amb el seu vehicle.

La patrulla va detenir el pispa i va retornar el mòbil, valorat en més de 600 euros, al seu propietari. A comissaria, els agents van comprovar que l'arrestat tenia un altre mòbil, que constava com a sostret el dia 8 de novembre a Terrassa.

Gràcies a tots els indicis, els Mossos van atribuir a lladre dos delictes: un delicte de furt i un altre de robatori amb violència i intimidació. El detingut, amb antecedents, va passar el dia 17 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.