El II Fòrum HibriturSelva versarà sobre fusionar models de turisme

Tindrà lloc el 28 de novembre a Lloret de Mar

El projecte d’innovació turística HibriturSelva, promogut pel Consell Comarcal de la Selva, es configura com un espai de col•laboració entre persones i entitats per aportar valor al sector del turisme comarcal, amb l’objectiu de crear productes i serveis turístics innovadors, creatius i basats en la diferenciació territorial.

Seguint l’esperit d’establir un espai de trobada anual per a la reflexió del turisme a la comarca, el II Fòrum HibriturSelva planteja enguany generar debat entorn de la temàtica: “Cap a un model híbrid de turisme: apropant la costa i l’interior”. Al llarg de la jornada es comptarà amb la participació de destacats experts i professionals del sector, que presentaran casos d’èxit com els desenvolupats al nord de Tenerife, o la presentació d’alguns dels productes desenvolupats en el sí d’HibriturSelva.

Aquesta segona edició del Fòrum tindrà lloc a Lloret de Mar (Rest. El Trull) el divendres 28 de novembre entre les 9.00h i les 13.30h. L’assistència, que és gratuïta, està oberta a empreses i particulars prèvia inscripció online a la pàgina web del projecte (www.hibriturselva.cat).

Aquest projecte està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu, a càrrec de fons provinents de Pressupostos Generals de l’Estat.