Els mossos comissen 1.200 plantes de marihuana a Albanyà

La policia requisa més de 300 plantes en dues operacions més a Tarragona i Amposta

Els Mossos d'Esquadra han escorcollat una masia d'Albanyà on han trobat 1.200 plantes de marihuana. Després de la investigació la policia ha detingut un home de 43 anys, veí del municipi i propietari de l'edifici i dos hivernacles on es van requisar les plantes, dues escopetes de balins, un fusell i documentació diverses.

En dues operacions més contra el cultiu de marihuana, els mossos han detingut dos homes de 22 anys veïns de Reus i tres homes d'entre 32 i 62 anys, veïns d'Amposta i Sant Carles de la Ràpita (Montsià). Les detencions han sigut, en els tres casos, per presumptes delictes contra la salut pública, i s'han produït durant la darrera setmana de setembre.

L'actuació feta a Albanyà va començar quan els agents d'una patrulla rural dels mossos va sentir una forta olor de marihuana en passar per una pista forestal. Després d'observar una masia i dos hivernacles encerclats per una tanca electrificada, van localitzar diverses plantacions de marihuana en avançat estat de floració. El dia següent es va realitzar una entrada i perquisició a la masia, descobrint fins a 1.200 plantes del mateix tipus. El 30 de setembre s'ha detingut el presumpte autor de delicte contra la salut pública.

Els Mossos d'Esquadra de les comissaries de Tarragona i Amposta, van requisar 206 i 100 plantes de marihuana en cada actuació, respectivament. Els detinguts han passat a disposició judicial i en tots tres casos el jutge ha decretat llibertat amb càrrecs pels acusats.