S'encasta contra quatre cotxes mentre intenta fugir de la policia amb 14kg de haixix al damunt

El detingut volia escapar d'un control a Vilafant

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Vilafant (Alt Empordà) com a autor d'un delicte contra la salut pública i resistència i desobediència greu als agents de l'autoritat. Els fets van passar la nit del 20 de setembre passat, quan una patrulla de paisà va rebre l'avís d'un cotxe aturat de forma sospitosa en un parc infantil. Els agents es van adreçar el lloc i van veure que l'únic ocupant mostrava una actitud vigilant.

Després d'identificar-se com a policies, l'home va fer marxa enrere a gran velocitat i va xocar contra quatre vehicles aparcats. Després va intentar fugir sense èxit i va ser detingut. Durant 14 quilos d'haixix amagats al maleter del cotxe i 185 euros en bitllets fraccionats. El detingut, un home de 21 anys, nacionalitat francesa i amb domicili a Troyes (França), va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de resistència i desobediència greu als agents de l'autoritat. No tenia antecedents. El 22 de setembre va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figuers, que va ordenar el seu ingrés a presó.

Els fets van passar el 20 de setembre, a Vilafant. Eren pels volts de les deu de la nit quan una patrulla de paisà dels Mossos d'Esquadra va rebre l'avís d'un cotxe aturat de forma sospitosa en un parc infantil. Els agents es van adreçar el lloc i van veure que l'únic ocupant mostrava una actitud vigilant. Després d'identificar-se com a policies, l'home va fer marxa enrere a gran velocitat i va xocar contra quatre vehicles aparcats. El vehicle va quedar al mig de la via i l'individu va intentar fugir corrents però va ser interceptat i detinguts pels agents.

Seguidament, els policies van escorcollar el cotxe i al maleter del vehicle van trobar una bossa de plàstic de supermercat amb disset embolcalls d'haixix que pesaven uns 14 quilos. Al seient del copilot hi havia dos telèfons mòbils i 185 euros en bitllets fraccionats. Per altra banda, una patrulla de trànsit es va adreçar al lloc i va instruir un atestat pels danys causats als quatre vehicles estacionats a la via pública.