Detenen tres joves francesos que van robar la cartera a un home a Lloret

Els nois, de 19 i 20 anys, han estat deixats en llibertat amb càrrecs

Els Mossos han enxampat tres joves, de 19 i 20 anys, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut per un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van succeir el passat 28 de juny a quarts de dues de la matinada a Lloret de Mar.

Una dotació dels mossos estava fent un patrullatge preventiu a la població quan un home els va demanar ajuda perquè uns joves l'havien agredit i se li havien emportat la cartera. La víctima va indicar als agents on es trobaven els lladres i, en veure la presència policial, els tres nois van intentar fugir corrent.

Els nois van passar el 29 de juny al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els fets es van produir el passat 28 de juny a quarts de dues de la matinada. Efectius dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes estaven fent un patrullatge preventiu per Lloret de Mar quan un home, se'ls va acostar, i els va demanar ajuda perquè acabava de patir un robatori feia pocs minuts. La víctima va explicar que es trobava al carrer quan tres joves li havien robat la cartera agredint-lo violentament.

L'home va poder indicar als agents on es trobaven els lladres i els mossos es van adreçar al lloc. Els joves, en veure la presència policial, van intentar fugir corrents però els policies van aconseguir localitzar-los i detenir-los per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els tres detinguts, sense antecedents policials, van passar el 29 de juny al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.