Detingut per entrar a robar a una casa de Lloret i possessió de drogues

Agents del Mossos de la comissaria de Blanes troben el detingut amagat en una casa abandonada

Un home de 24 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Vidreres va ser detingut el passat 2 de maig acusat d'un delicte de robatori amb força i un altre contra la salut pública. Segons informen en un comunicat els Mossos, a un quart de cinc de la tarda d'aquell dia es va donar l'avís que s'havia entrat a la força en un habitatge de la urbanització Lloret Residencial, en concret per dos finestrals de la casa.

En aquell moment, els agents de la comissaria de Blanes van sentir sorolls a la casa del costat, que estava abandonada, i van veure que d'allà sortia fum i una persona que hi fugia. Després d'apagar un petit foc, els mossos van trobar 12,24 quilos de marihuana repartits en tres bosses, així com una caixa d'eines que s'havia robat la primera casa.

Finalment, els policies van localitzar l'home amagat en un traster d'una altra casa i van detenir-lo. El detingut, amb antecedents, va passar el dia 4 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs acusat d'un delicte de robatori amb força i un altre contra la salut pública.